opzettelijk-aangebrachte-tatoeages
"Tatoeage verwijderen
is onze specialisatie"
"Tatoeage verwijderen
is onze specialisatie"

Opzettelijk aangebrachte tatoeages

Veel mensen hebben een tatoeage laten zetten in de vorm van een afbeelding of tekst. Deze tatoeages zijn ooit opzettelijk aangebracht maar een deel krijgt later spijt van de tatoeage. Dat kan zijn omdat de tatoeage niet mooi gezet is of omdat het niet meer bij je past. Met de huidige technieken kunnen we alle kleuren inkt litteken vrij verwijderen.

Aantal behandelingen

Het aantal behandeling ligt tussen de 3 en 5 behandeling wanneer de tatoeage door een amateur is gezet. Een professioneel geplaatste tatoeage heeft 8 tot 15 behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld welke kleuren de tatoeage heeft, hoe diep de inkt geplaatst is en de locatie op het lichaam van de tatoeage. Een behandeling vind één keer in de 4 tot 8 weken plaats.

Eindresultaat

Aan het einde van alle behandeling is de inkt volledig verwijderd. Wanneer een tatoeage uit meerdere kleuren inkt bestaat is het mogelijk dat de ene kleur sneller verwijderd is dan de andere kleur. Op de plek van de tatoeage ontstaan geen littekens. Mogelijk ontstaat een tijdelijke hypopigmentatie (lichte verkleuring). Binnen enkele maanden zal de kleur weer genormaliseerd zijn.