de-kliniek

De Kliniek

Welkom bij Lasercentrum Almere. Onze kliniek bestaat al meer dan 15 jaar en we hebben ruim 75.000 laserbehandelingen uitgevoerd. We zijn een medische kliniek, de laserbehandelingen worden enkel uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten (paramedicus) en laserspecialisten. Wij hebben 9 lasers van verschillende frequenties waardoor we voor elke aandoening een geschikte laser tot onze beschikking hebben. Op deze website vind je alle informatie over de huidproblemen die wij behandelen en de geschikte behandeling hierbij.

Medische Laserkliniek

Naast de huidtherapeuten die bij ons werkzaam zijn werken in onze kliniek een dermatoloog/fleboloog en een cosmetisch aangezichtschirurg. Hierdoor kunnen we alle medische en cosmetische zorg op het gebied van de huid aanbieden onder één dak. De dermatoloog/fleboloog is specialist op het gebied van alle huidaandoeningen en spataderbehandeling. Onze cosmetisch chirurg is gespecialiseerd in behandelingen met injectables (Botox en Restylane Hyaluronzuur fillers). Hij is tevens een expert  op het gebied van faceliften, ooglidcorrecties, wenkbrauwliften en reconstructies.  

Consultgesprek

Wij vinden het erg belangrijk om duidelijke voorlichting te geven voordat we een behandeling starten. Daarom kom je altijd eerst langs voor een gratis consultgesprek. Tijdens dit gesprek wordt je hulpvraag besproken en gekeken naar het probleem. Aan de hand daarvan stelt de specialist in samenspraak met jou een geschikt behandelplan op en krijg je alle nodige informatie over de behandeling. Indien mogelijk (afhankelijk van de planning en het soort behandeling) en gewenst kan na het consultgesprek direct een eerste behandeling plaats vinden. Vanzelfsprekend is een consultgesprek altijd zonder enige verplichtingen. 

Verzekerde zorg

Een aantal behandelingen die wij uitvoeren worden vergoed door de zorgverzekering. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Indien nodig kunnen wij bij de zorgverzekering een aanvraag indienen voor vergoeding. Neem contact op met je zorgverzekeraar om na te gaan of je recht hebt op vergoeding.

Afspraak inplannen

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact met ons opnemen of een email sturen. Wij zijn bereikbaar via 036 549 00 64 of info@huidzorgklinieken.nl.