veiligheid-en-kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit

Wij willen je verzekeren van een veilige en kwalitatief hoge behandeling. Wij kunnen dit bieden door onze ruime ervaring, gespecialiseerde behandelaars en de beschikking over de meest geavanceerde laserapparatuur.

Huidtherapie

Een huidtherapeut heeft een 4-jarige HBO opleiding gevolgd en is na het behalen van deze opleiding een paramedicus volgens de wet BIG. De titel huidtherapeut garandeert een professionele opleiding en verplicht jaarlijkse na- en bijscholing om kennis en professionaliteit van de huidtherapeut up-to-date te houden. Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA). Door te werken met huidtherapeuten kunnen wij behandelingen bieden op hoog niveau.

Lasers

In onze kliniek hebben we de beschikking over 9 geavanceerde lasers van verschillende frequenties. Hierdoor hebben we altijd de geschikte laser tot onze beschikking. Onze lasers worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden door de leverancier. De behandelaars krijgen zeer regelmatig na- en bijscholing om de kennis up-to-date te houden.

Samenwerking

In onze kliniek werken de huidtherapeuten nauw samen met de dermatoloog en de aangezichtschirurg. Deze specialisten werken in onze kliniek waardoor samenwerking snel en effectief verloopt. Door samen te werken met deze specialisten verbreden we onze kennis en kunnen we de optimale expertise bieden in onze kliniek.

Wij hebben dus de beste kwaliteit in huis op het gebied van behandelaars, kennis en apparatuur. Hierdoor kunnen we je verzekeren van een veilige en kwalitatief hoge behandeling.